Aan leden en leveranciers van de Nederlandse veiling Royal FloraHolland wordt opgelegd dat zij voldoen aan de vereisten voor digitale milieuregistratie en -certificatie

CKCert kan u als enige Belgische certificatie-instelling hierbij helpen. Wij zijn erkend door GLOBALG.A.P. voor het lastenboek GLOBALG.A.P. Impact-Driven Approach to Sustainability (IDA) waarmee uw bedrijf volledig voldoet aan de vereisten van RFH.

Hoe gaat de registratie in zijn werk:

  • Schrijf je in voor de digitale milieuregistratie bij GREENLINQData.
    Na de inschrijving bij GREENLINQData ontvangt u een login en paswoord om te starten met de digitale registratie in hun app GQ-data Teeltregistratie.
    Meer informatie (o.a. kostprijs) kunt u vinden op de website van GREENLINQData.
  • Schrijf je daarna ook in bij CKCert voor de module GLOBALG.A.P. IDA waarmee u ook de digitale milieucertificatie tijdig kunt behalen.

Waarom is CKCert úw partner in certificatie in de sierteelt?

CKCert biedt een gevarieerd aanbod aan voor siertelers en boomkwekers. Wij kunnen u niet enkel helpen met het nieuwe lastenboek GLOBALG.A.P. IDA, maar zijn ook al enkele jaren erkend voor GLOBALG.A.P. IFA Bloemen en Siergewassen en de add-on GRASP.

Ook het Belgische lastenboek Vegaplan Standaard NET, waarmee u kunt aantonen dat u voldoet aan de wettelijke vereisten rond o.a. EG-kwaliteit en IPM behoren tot de mogelijkheden.

Wij bieden deze combinaties aan tegen interessante combi-tarieven indien deze op dezelfde dag op hetzelfde bedrijf uitgevoerd worden.

13-04-2022

Inschrijving IPM-controle bij CKCert

U kunt bij CKCert terecht voor uw verplichte inschrijving IPM (Bericht Departement Landbouw & Visserij) Read more

29-03-2022

Nieuwe versie CodiplanPLUS Rund verplicht vanaf 04/04/2022

Nieuwe versie van het CodiplanPLUS Rund lastenboek (4.0) gepubliceerd. Read more

22-03-2022

Minimale kwaliteitseisen voor vermeerderingsmateriaal in SIERTEELT

Siertelers: schrijf je vóór 31 december in bij CKCert om te voldoen aan de minimale kwaliteitseisen voor vermeerderingsmateriaal (Brief Landbouw & Visserij) Read more

10-01-2022

Nieuwe versie IKM v11

Op 1 januari 2022 is een nieuwe versie van de IKM-lastenboek van kracht gegaan (versie 11). Read more

29-07-2021

VVA Teelt- en bewaarseizoen 2021/22

Het handboek “Voedselveiligheidcertificaat aardappelen verwerkende industrie (VVA) – teelt- en bewaarseizoen 2021/2022” is beschikbaar Read more